TRIMOVANJE PASA

Trimovanje je tretman koji takođe spada u osnovni deo nege o kućnom ljubimcu, kao i njegove higijene. Trimovanjem se uklanja višak dlaka, to je zapravo tehnika šišanja, odnosno skraćivanja dlake odgovarajućim alatom (trimerom).
Pre ovog tretmana neophodno je kupanje i feniranje psa. Ova tehnika skraćivanja dlake se primenjuje za pse sa oštrom dlakom, koji nemaju mogućnost prirodnog linjanja ( foks terijer, minijaturni ili standardni jazavičar, škotski terijer, džek rasel i šnaucer). Kod pomenutih rasa trimovanjem se odstranjuje mrtva dlaka i omogućava se zdravoj dlaci da se regeneriše.

Da bi vaš kućni ljubimac bio zdrav, negovan, ispunjen i srećan, pored pažnje i ljubavi koju mu pružate morate zadovoljiti njegove osnovne potrebe koje se tiču higijene, ali ujedno i užitka. Naš “Exclusive grooming” salon je mesto koje vašem kućnom ljubimcu omogućava niz usluga za njegovo bezgranično zdravlje, lepotu i užitak.
Kompletna nega u tom pogledu podrazumeva redovno kupanje, šišanje, feniranje, trimovanje, sečenje noktiju, čišćenje ušiju, pranje zuba, izbrijavanje šapa, furminiranje.
Za bezbrižan dolazak do nas omogučen je prevoz za ljubimce, za kvalitetno provedeno vreme van doma boravak za ljubimce, a za vas ljubitelje umetnosti portreti kućnih ljubimaca.
Za kompletnu sreću, sve na jednom mestu!

KONTAKTIRAJTE NAS

Email: salonzapse.ekskluziv@gmail.com
Telefon: +381 61 22 22 148

KONTAKTIRAJTE NAS

Email: salonzapse.ekskluziv@gmail.com
Telefon: +381 61 22 22 148