POLUTRETMAN PASA

Polutretman kod pasa preporučuje se između kompletna tretmana i on podrazumeva:
– Sečenje noktiju
-čišćenje ušiju
– pranje zuba
– kupanje
– feniranje
– izbrijavanje šapa

Sečenje noktiju
Nokti kod pasa rastu kao i kod ljudi , kod neaktivnih pasa mogu postati predugi, a takvi nokti mogu izazvati bol kod životinje, mogu joj otežati kretanje, ponekad mogu dovesti do povreda ili infekcija. Dužina skraćivanja zavisi od vrste psa, mesta življenja i aktivnosti.

Čišćenje ušiju
Pored redovnog kupanja pasa, svakom psu je takodje potrebno povremeno očistiti uši da bi se izbegla mogućnost infekcije uha.
Čišćenje ušiju doprinosi sveukupnom zdravlju vašeg ljubimca.
Koliko često treba čistiti uši psu zavisi od rase, njegovih navika, aktivnosti i količine voska koji se luči u ušima (najbolje je praktikovati jednom mesečno).

Pranje zuba
Pravilonom negom zuba i desni sprečava se dobijanje kamenca kod psa, pojava zadaha, ali se i sprečava prenošenje problema na jetru, srce, bubrege, s’toga oralna higijena vaših kućnih ljubimaca je veoma važna.

Feniranje pasa
Feniranje spada u završni deo kupanja pasa.

Izbrijavanje šapa
Higijena šapa je jako važna, one su u direktnom dodiru sa tlom, kako bi se izbeglo zadržavanje blata, kamenčića i ostalih prljavština radi se tretman izbrijavanja šapa.
Postoje rase pasa kojima se ovaj tretman sprovodi iz estetskih razloga (npr. pudle), međutim sve veći broj vlasnika se opredeljuje za ovaj tretman iz higijenskih razloga.

Da bi vaš kućni ljubimac bio zdrav, negovan, ispunjen i srećan, pored pažnje i ljubavi koju mu pružate morate zadovoljiti njegove osnovne potrebe koje se tiču higijene, ali ujedno i užitka. Naš “Exclusive grooming” salon je mesto koje vašem kućnom ljubimcu omogućava niz usluga za njegovo bezgranično zdravlje, lepotu i užitak.
Kompletna nega u tom pogledu podrazumeva redovno kupanje, šišanje, feniranje, trimovanje, sečenje noktiju, čišćenje ušiju, pranje zuba, izbrijavanje šapa, furminiranje.
Za bezbrižan dolazak do nas omogučen je prevoz za ljubimce, za kvalitetno provedeno vreme van doma boravak za ljubimce, a za vas ljubitelje umetnosti portreti kućnih ljubimaca.
Za kompletnu sreću, sve na jednom mestu!

KONTAKTIRAJTE NAS

Email: salonzapse.ekskluziv@gmail.com
Telefon: +381 61 22 22 148

KONTAKTIRAJTE NAS

Email: salonzapse.ekskluziv@gmail.com
Telefon: +381 61 22 22 148