DNEVNI BORAVAK ZA PSE I MAČKE

Pansion za vaše kućne ljubimce se nalazi nadomak okretnice tramvaja, na uglu Ustaničke i Bulevara Kralja Aleksandra. U sklopu pansiona, pored zatvorenog prostora u prizemlju kuće, je i dvorišni prostor raspoloživ za boravak pasa. Počinjemo sa radom 05.05.2022.
Za dodatne informacije kontaktirajte nas putem maila ili na broj +381 69 11 55 035

Svaki pas koji u pansionu provede duže od 4 dana, dobija gratis polutretman pri vraćanju vlasniku.

CENA:
Dogovor
Pozvati na +381691155035

Idete na put, a niste u mogućnosti da povedete vašeg psa, naš pansion je mesto u kom će se vaš ljubimac osećati kao kod kuće, a vi bezbrižno provesti putovanje znajući da je vaš ljubimac na takvom mestu.

Pansion pruža:
24h brige, pažnje, nege o vašem ljubimcu
– Nadzor veterinara i veterinarske usluge
– Boravak pasa na otvorenom prostoru

Da bi vaš kućni ljubimac bio zdrav, negovan, ispunjen i srećan, pored pažnje i ljubavi koju mu pružate morate zadovoljiti njegove osnovne potrebe koje se tiču higijene, ali ujedno i užitka. Naš “Exclusive grooming” salon je mesto koje vašem kućnom ljubimcu omogućava niz usluga za njegovo bezgranično zdravlje, lepotu i užitak.
Kompletna nega u tom pogledu podrazumeva redovno kupanje, šišanje, feniranje, trimovanje, sečenje noktiju, čišćenje ušiju, pranje zuba, izbrijavanje šapa, furminiranje.
Za bezbrižan dolazak do nas omogučen je prevoz za ljubimce, za kvalitetno provedeno vreme van doma boravak za ljubimce, a za vas ljubitelje umetnosti portreti kućnih ljubimaca.
Za kompletnu sreću, sve na jednom mestu!

KONTAKTIRAJTE NAS

Email: salonzapse.ekskluziv@gmail.com
Telefon: +381 61 22 22 148

KONTAKTIRAJTE NAS

Email: salonzapse.ekskluziv@gmail.com
Telefon: +381 61 22 22 148