ŠIŠANJE PASA

Šišanje pasa je sastavni deo brige o zdravlju i izgledu kućnog ljubimca. Šišanjem se uklanjaju odumrle i ućebane dlake, olakšava se raščešljavanje krzna i smanjuje se prekomerno linjanje pasa. Pored navedenog, redovnim šišanjem kućnih ljubimaca ublažavaju se i znatno smanjuju neprijatni mirisi koji se zadržavaju na dlaci životinje. Kao i u slučaju kupanja, preporučuje se da se sa šišanjem počne u ranom uzrastu psa (između trećeg i šestog meseca) zbog prilagodjavanja i privikavanja na makaze i mašinice za šišanje.
Uverenje da se šišaju samo dugodlake rase je pogrešno. Iskusni veterinari i profesionalni grumeri ističu da se svaki pas može šišati bez obzira na dužinu i gustinu dlake.

Tretmani šišanja mogu biti:
– Higijenski
– Estetski

Higijensko šišanje podrazumeva skraćivanje dlaka oko očiju, ispod nogu i repa, uklanjanje zamršenih i ućebanih delova krzna.

Estetsko šišanje je najčešće potrebno psima koji učestvuju na izložbama i takmičenjima, ali ovaj tretman takođe biraju i vlasnici koji žele da njihov ljubimac ima modernu frizuru.

Da bi vaš kućni ljubimac bio zdrav, negovan, ispunjen i srećan, pored pažnje i ljubavi koju mu pružate morate zadovoljiti njegove osnovne potrebe koje se tiču higijene, ali ujedno i užitka. Naš “Exclusive grooming” salon je mesto koje vašem kućnom ljubimcu omogućava niz usluga za njegovo bezgranično zdravlje, lepotu i užitak.
Kompletna nega u tom pogledu podrazumeva redovno kupanje, šišanje, feniranje, trimovanje, sečenje noktiju, čišćenje ušiju, pranje zuba, izbrijavanje šapa, furminiranje.
Za bezbrižan dolazak do nas omogučen je prevoz za ljubimce, za kvalitetno provedeno vreme van doma boravak za ljubimce, a za vas ljubitelje umetnosti portreti kućnih ljubimaca.
Za kompletnu sreću, sve na jednom mestu!

KONTAKTIRAJTE NAS

Email: salonzapse.ekskluziv@gmail.com
Telefon: +381 61 22 22 148

KONTAKTIRAJTE NAS

Email: salonzapse.ekskluziv@gmail.com
Telefon: +381 61 22 22 148