TAXI PREVOZ PASA

Imate kućnog ljubimca, psa ili mačku, brinete o njemu i tretirate ga kao člana porodice. Planirate izlete, posete veterinaru, a niste uvek u mogućnosti da na odredište odete pešice. Bez sumnje, uživaćete i vi, ali i vaš krzneni prijatelj, u još jednoj od usluga našeg salona-taksi prevozu za ljubimce. To je prevoz, odnosno usluga prevoza koja je rezervisana samo za kućne ljubimce.
Recimo da ste zakazali neku od brojnih usluga u našem “Exclusive grooming” salonu (kupanje, šišanje, trimovanje, polutretman, furminiranje ili možda dnevni boravak za kućnog ljubimca, nećete imati briga kako da vaš mezimac stigne do nas.
Možete uživati i opustiti se u potpunosti jer će vaš kućni ljubimac imati obezbeđen prevoz od tačke A do tačke B na način koji je njemu prilagođen.

Da bi vaš kućni ljubimac bio zdrav, negovan, ispunjen i srećan, pored pažnje i ljubavi koju mu pružate morate zadovoljiti njegove osnovne potrebe koje se tiču higijene, ali ujedno i užitka. Naš “Exclusive grooming” salon je mesto koje vašem kućnom ljubimcu omogućava niz usluga za njegovo bezgranično zdravlje, lepotu i užitak.
Kompletna nega u tom pogledu podrazumeva redovno kupanje, šišanje, feniranje, trimovanje, sečenje noktiju, čišćenje ušiju, pranje zuba, izbrijavanje šapa, furminiranje.
Za bezbrižan dolazak do nas omogučen je prevoz za ljubimce, za kvalitetno provedeno vreme van doma boravak za ljubimce, a za vas ljubitelje umetnosti portreti kućnih ljubimaca.
Za kompletnu sreću, sve na jednom mestu!

KONTAKTIRAJTE NAS

Email: salonzapse.ekskluziv@gmail.com
Telefon: +381 61 22 22 148

KONTAKTIRAJTE NAS

Email: salonzapse.ekskluziv@gmail.com
Telefon: +381 61 22 22 148