FURMINIRANJE PASA

Linjanje je prirodan proces kojim se stara dlaka zamenjuje novom. Pas i mačka menjaju dlaku dva puta godišnje i to u proleće i jesen. Međutim, u slučaju kućnih ljubimaca koji žive u stanu, zatvorenom prostoru, nije tako. Kućni ljubimci koji žive u zatvorenim prostorima nisu u dodiru sa promenama godišnjih doba u spoljašnosti pa se iz tog razloga linjaju tokom cele godine održavajući količinu dlake koja im je potrebna za takvu temperaturu.
Zdravo linjanje kratko traje i omogućava potpunu izmenu mrtve dlake, a kućni ljubimci nakon linjanja imaju sjajno krzno. U pojedinim fazama linjanja ispadanje dlake može biti vrlo izraženo, nalik ispadanju u gomilicama, dok u dugim fazama ispada stalno ali slabijim intenzitetom.
Kako biste poboljšali kvalitet dlake vašem ljubimcu I smanjili količinu dlaka koja bi usled linjanja završila u Vašem životnom prostoru, furmiranje je rešenje I Vaš najbolji prijatelj.
Furminiranje je poseban proces oslobodjanja viška dlake u opadanju.
Kao što smo istakli, psi koji žive u stanu se linjanju tokom cele godine, pa je tako i potreba za furminiranjem česta. Velika greška vlasnika je u tome što svog ljubimca ne dovode na prvi tretman u pet grooming salon jer uz adekvatnu negu, naši groomeri daju dragocene savete kako da pravilno negujete novog člana svoje porodice.
Furminiranjem psa se izvlači podlaka, što čini veliku razliku izmedju četkanja i tretmana furminiranja kod groomera. Četkanjem se dlaka održava i to nikako nije zanemarljivo, dok se furminiranjem kompletno uklanja višak dlake.

Da bi vaš kućni ljubimac bio zdrav, negovan, ispunjen i srećan, pored pažnje i ljubavi koju mu pružate morate zadovoljiti njegove osnovne potrebe koje se tiču higijene, ali ujedno i užitka. Naš “Exclusive grooming” salon je mesto koje vašem kućnom ljubimcu omogućava niz usluga za njegovo bezgranično zdravlje, lepotu i užitak.
Kompletna nega u tom pogledu podrazumeva redovno kupanje, šišanje, feniranje, trimovanje, sečenje noktiju, čišćenje ušiju, pranje zuba, izbrijavanje šapa, furminiranje.
Za bezbrižan dolazak do nas omogučen je prevoz za ljubimce, za kvalitetno provedeno vreme van doma boravak za ljubimce, a za vas ljubitelje umetnosti portreti kućnih ljubimaca.
Za kompletnu sreću, sve na jednom mestu!

KONTAKTIRAJTE NAS

Email: salonzapse.ekskluziv@gmail.com
Telefon: +381 61 22 22 148

KONTAKTIRAJTE NAS

Email: salonzapse.ekskluziv@gmail.com
Telefon: +381 61 22 22 148